top of page

PELERINAJ FATIMA, PORTUGALIA

21 - 26 iunie 2019

PROGRAMUL PELERINAJULUI

Ziua 1 - vineri, 21 iunie: 

Cluj-Napoca - Budapesta - Lisabona - Fatima

 Plecarea la ora 7:00 din Cluj-Napoca din parcarea - Sala Sporturilor „Horia Demian”, transfer cu autocarul la Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta, pentru zborul direct al Companiei Wizz Air cu destinația Lisabona, decolare la ora 15:45, sosire la Aeroportul Lisboa Portela la ora 18:40. După aterizare, transfer cu autocarul la Fatima. La sosire se face cazarea în camere duble la hotel 3* Rosa Mistica, cină.

Ziua 2 - sâmbătă, 22 iunie: 

Fatima

 Micul dejun, prezentarea Sanctuarului de la Fatima: Capela Aparițiilor, Bazilica Doamna noastră a Rozariului, Centrul Pastoral Paul al VI-lea. Participarea la Sfânta Liturghie. Timp liber pentru servirea prânzului. Vizită la muzeul ”Minunile de la Fatima” (taxă intrare 1€). După cină, participarea la procesiunea cu lumânări şi recitarea Sfântului Rozariu. (Cazare, hotel 3*, Fatima)

Ziua 3 - duminică, 23 iunie: 

Fatima

 După micul dejun vom parcurge Calea Crucii (stațiunile Căii Crucii urmează drumul pe care păstoraşii îl parcurgeau pentru a merge de la Aljustel la Cova da Iria). Vizităm Valinhos locul unde a apărut Sfânta Fecioară a 4-a oară pe 19 august 1917, locul în care păstorii au avut prima şi a 3-a apariție a ”Îngerului Păcii” (în primăvara şi toamna anului 1916), cele 2 case ale păstorilor (sfântul Francisco şi sfânta Jacinta), casa Sorei Lucia, locul în care a avut loc a 2-a apariție a ”Îngerului Păcii” în grădina casei Luciei (în vara anului 1916). Timp liber pentru servirea prânzului. Continuăm programul cu Sfânta Liturghie la biserica parohială din Fatima, locul în care au fost botezați cei trei păstoraşi. După cină, participarea la procesiunea cu lumânări şi recitarea Sfântului Rozariu. (Cazare, hotel 3*, Fatima)

Ziua 4 - luni, 24 iunie: 

Fatima - Batalha - Alcobaça - Nazaré

 După micul dejun plecăm cu autocarul spre mănăstirile Alcobaça (taxă intrare 7€) şi Batalha (taxă intrare 7€) capodoperele goticului portughez. Vom continua itinerariul cu orașul Nazaré situat pe malul oceanului Atlantic, cu peisaje de vis şi plaje lungi de nisip, cele mai renumite din toată Portugalia, vom admira panorama asupra Oceanului Atlantic din locul numit Sitio, iar Sfânta Liturghie va fi celebrată în biserica închinată Sfintei Fecioare Maria de la Nazaret. Timp liber pe malul oceanului pentru servirea prânzului, plimbare, baie și relaxare. Seara întoarcere la Fatima, după cină, participarea la procesiunea cu lumânări şi recitarea Sfântului Rozariu. (Cazare, hotel 3*, Fatima)

Ziua 5 - marți, 25 iunie: 

Fatima - Óbidos - Cabo da Rocas - Sintra

 După micul dejun ne îndreptăm cu autocarul spre cel mai romantic sat medieval din Portugalia, Óbidos dichisit într-un mod atractiv special pentru vizitatori, caracteristica locului, casele vopsite în alb și albastru. Vom continua itinerariul vizitând cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Rocas, înainte de Marile Descoperiri Geografice, se credea că aici este capătul lumii, ne vom bucura de o priveliște fantastică asupra Oceanului Atlantic. Ne vom deplasa spre Sintra, declarată de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost reședința de vară a Regilor Portugaliei și adăpostește monumente de importanță istorică, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Timp liber pentru servirea prânzului. În Sintra vom vizita centrul orașului și Castelul Regal Pena (taxă intrare: 16€ + 5€ biletul de autobus dus – întors din centrul orașului la Castel). Timp liber pentru serivirea prânzului. Seara întoarcere la Fatima, după cină, participarea la procesiunea cu lumânări şi recitarea Sfântului Rozariu. (Cazare, hotel 3*, Fatima)

Ziua 6 - miercuri, 26 iunie: 

Fatima - Lisabona - Budapesta - Cluj-Napoca

 După micul dejun, îmbarcarea cu bagajele în autocar, ne vom deplasa cu autocarul spre Lisabona unde vom participa la Sfânta Liturghie în biserica Sfântul Anton, (această biserică a fost construită pe locul casei în care s-a născut sfântul Anton de Padova.) Vom vizita muzeul Antonian (intrare liberă) și Catedrala Lisabonei, oficial numită Santa Maria Maior de Lisabona (este cel mai vechi locaş de cult din Lisabona). Timp liber pentru servirea prânzului. Continuăm programul de vizită cu mănăstirea Jeronimos (taxă intrare: 7€), simbolul cel mai impresionant al puterii Portugaliei, monument înscris în Patrimoniniul UNESCO, vom admira turnul Belém și Monumentul Descoperirilor. Timp liber pentru servirea cinei. Transfer la Aeroportul Lisboa Portela, cu 2 ore înainte de zborul direct al Companiei Wizz Air cu destinația Budapesta, decolare ora 22:55, sosire la Aeroportul Internațional Liszt Ferenc, Budapesta ora 3:30. După aterizare, transfer cu autocarul la Cluj-Napoca. Programul pelerinajului se încheie

PREȚ: 540€

SERVICII INCLUSE ÎN PREȚ:

 • biletul de avion zbor direct Compania Wizz Air, Budapesa – Lisabona – Budapesta;

 • bagaje: bagaj de mână în cabină cu dimensiunile maxime 40X30X20 cm și un bagaj de cală max. 10 kg/pers. cu dimensiunile maxime 55x40x20 cm;

 • taxe de aeroport;

 • transferuri şi transport cu autocarul 3* (conform programului);

 • 5 nopți cazare la hotel 3* Rosa Mistica (în camere duble);

 • demipensiune (5mic dejun și 5cină);

 • ghid turistic din partea agenției pe toată perioada pelerinajului – Dna Matei Gabriela;

 • îndrumător spiritual;

 • vizite conform programului;

 • broşura pelerinului şi diverse surprize;

 • taxa de oraş;

 • asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenției de turism.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:

 • supliment camera single 150€/pers – în cazul în care doriți să fiți cazat în cameră singur, fără partaj;

 • masa de prânz;

 • asigurarea medicală (opțională 43lei/pers);

 • asigurare storno și medicală (opțională 79lei/pers)

 • intrările la diverse obiective cu plată;

 • tips (bacșișul pentru șoferi, opțional);

 • alte servicii decât cele din program;

 • cheltuieli personale.

Acte necesare:

 Carte de identitate sau pașaport valabil încă 6 luni de la data plecării.

 

Condiții de înscriere:

 La înscriere este necesar documentul de călătorie (cartea de identitate sau paşaportul pentru încheierea contractului de prestări servicii), se achită integral (540€/pers) sau avans 250€/pers, plata finală se efectuează cu minim 10 zile înainte de plecare.

Notă:

Reducere copil 2-11 ani: – 50€ (valabilă în cazul cazării cu 2 adulți în cameră).

Prețul este valabil pentru un grup minim de 35 participanți.

Subliniem faptul că numărul de locuri este limitat, iar înscrierile au început deja.                 Descarcă oferta  

PELERINAJE GABRIELA

Date de identitate fiscală 

SC Pelerinaje Gabriela SRL

Registrul comerțului: 

J12/3443/22.09.2016

Cod fiscal: RO 36555410

Capital social: 25.000 LEI

Conturi bancare:

Eur RO06BTRLEURCRT0365622301

Ron RO56BTRLRONCRT0365622301

Banca Transilvania, Cluj-Napoca

Licență agenție organizatoare nr. 376 

Poliță insolvabilitate  OMNIASIG S.A 

seria I nr. 51407 de la: 10.10.2018 până la: 09.10.2019

Documente agenție:

Certificat de înregistrare

Licență de turism

Licență de turism (sediul vechi)

Cerificat de manager

Poliță de asigurare 2018/2019

Poliță de asigurare 2017/2018

Poliță de asigurare 2016/2017

Condiții asigurare

Date  de contact

Agenția de turism Pelerinaje Gabriela

Str. Mărășești, nr. 42 - 44, parter, corp I, ap. 3B, Cluj-Napoca.

Mob: 0742 754 421

info@pelerinajegabriela.ro

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Formular de contact

Mesaj trimis!

Prietenii noștri pe facebook

Îmi place, dau mai departe.

Copyright©2016-2020 Pelerinaje Gabriela
bottom of page