top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

www.pelerinajegabriela.ro

 Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.pelerinajegabriela.ro. Accesând sau utilizând website-ul www.pelerinajegabriela.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Acest website este deținut și administrat de SC PELERINAJE GABRIELA SRL.

Drepturile utilizatorului:

 Utilizatorul site-ului www.pelerinajegabriela.ro are dreptul să vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, să tipărească părți ale conținutului site-ului pe suport de hârtie și să salveze pagini în format electronic, doar în scopuri personale, non-comerciale.

 Conținutul site-ului este proprietatea SC PELERINAJE GABRIELA SRL și nu poate fi folosit/preluat de către terți decât cu acordul scris al societății.

  Obligațiile utilizatorului site-ului www.pelerinajegabriela.ro

  Sunteți de acord să respectați următoarele obligații, incluzând (fără a se limita):

 • aveți responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele dvs.;

 • aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;

 • garantați veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;

 •  nu aveți dreptul să utilizați site-ului în scopuri speculative, sau în scopul generării de rezervări false sau frauduloase;

 • vă este interzisă transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

 • aveți obligația de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial.

 Utilizatorul site-ului www.pelerinajegabriela.ro nu are dreptul să folosească (în forma existentă sau modificată) în scop comercial conținutul site-ului.

  Utilizatorul site-ului www.pelerinajegabriela.ro nu are dreptul să înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare. Utilizatorul site-ului www.pelerinajegabriela.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagină cu pagină a conținutului site-ului.

 Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către SC PELERINAJE GABRIELA SRL la adresa info@pelerinajegabriela.ro

Condiții generale de rezervare și achiziționare servicii pe www.pelerinajegabriela.ro:

  Cererile de rezervare trimise prin intermediul site-ului vor fi considerate drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic. Completarea formularului nu reprezintă o rezervare fermă, aceasta se va efectua numai în urma plății unui avans și a semnării Contractului de servicii turistice. Toate ofertele turistice publicate pe site sunt în funcție de disponibilitatea furnizorilor și sunt valabile în limita locurilor disponibile. Verificarea disponibilității se face prin contactarea agenției. Termenii și condițiile furnizorului (incluzând regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui site. Termenii furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură și vor fi incluse în Contractul de servicii turistice. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Agenția nu este responsabilă pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport/terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Anulări/Modificări:

 Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat se va face în funcție de Termenii și Condițiile fiecărui Furnizor/partener. În cazul în care doriți anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achiziționat, este responsabilitatea dvs. de a informa în scris sau telefonic SC PELERINAJE GABRIELA SRL despre intențiile dvs.

 În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula/modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

 SC PELERINAJE GABRIELA SRL sau Furnizorul acceptă toate formele de cereri scrise. SC PELERINAJE GABRIELA SRL sau Furnizorul nu pot anula/modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs. fermă. Puteți anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului în concordanță cu termenii și condițiile Furnizorului.

  În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita la: anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), 

SC PELERINAJE GABRIELA SRL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizor.

Modalități de plată:

 Rezervările se efectuează numai după plata unui avans sau a sumei integrale (în funcție de condițiile ofertei sau de momentul plecării).

 În funcție de termenii și de condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat. Plata se face în baza unei facturi proforme emise de agenție și transmisă pe email. Modalitățile de plată acceptate de agenția noastră sunt: transfer bancar, ordin de plată,  depunere numerar în conturile noastre  sau prin aplicația BT Pay. Se acceptă plăți atât în lei, cât și în euro, transformarea din lei în euro se face la cursul BNR+2%.

 Agenția nu-și asumă nicio obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Clauze de nerăspundere:

 Site-ul www.pelerinajegabriela.ro este un site cu conținut informativ. SC PELERINAJE GABRIELA SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea informațiilor. Aceste informații pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice și pot fi confirmate de agenție numai în momentul efectuării rezervărilor.

 SC PELERINAJE GABRIELA SRL nu garantează în niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea și integralitatea datelor și informațiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat între conținutul site-ului și informațiile reale nu implică nicio răspundere, de orice natură, pentru SC PELERINAJE GABRIELA SRL.

 Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții sau angajament din partea SC PELERINAJE GABRIELA SRL.

 SC PELERINAJE GABRIELA SRL nu va putea fi ținută răspunzătoare față de nicio persoană/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.pelerinajegabriela.ro sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

 SC PELERINAJE GABRIELA SRL acționează și ca agent pentru terți furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de închiriat mașini precum și alți furnizori de servicii turistice.

 SC PELERINAJE GABRIELA SRL nu-și asumă nicio responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de furnizori și nu garantează în niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificări în termenii și condițiile de utilizare:

 SC PELERINAJE GABRIELA SRL poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Vă rugăm, deci, să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor modificate.

 Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Încălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SC PELERINAJE GABRIELA SRL și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare al site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești.

 Acest site poate conține link-uri către diverse site-uri. Atunci când accesați aceste site-uri, vă aflați implicit în afara site-ului www.pelerinajegabriela.ro și aveți obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Protejarea informaţiei:

 SC PELERINAJE GABRIELA SRL respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informații poate colecta SC PELERINAJE GABRIELA SRL și cum vor fi acestea folosite.

Informație nepersonală și neidentificabilă colectată automat:

 În unele cazuri putem colecta automat astfel de informații. Exemple despre astfel de informații includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Legislație și jurisdicție - drept aplicabil:

 Prezentele Condiții Generale, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiții Generale sau din accesarea/funcționarea/disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condițiilor Generale și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Contractul cu turistul:

 Prin completarea oricărui formular din site sunteți de acord cu Contractul Turistului. Vă rugăm să accesați acest link pentru a vizualiza contractul - https://www.pelerinajegabriela.ro/contractul-cu-turistul.

Date personale:

 Ce informații colectăm: nume, prenume, număr telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie și nr. carte de identitate, serie și nr. pașaport, CNP, IP, data nașterii, vârsta copiilor, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).

 Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

 Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terțe: minimul necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale pe care le avem față de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.

 Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice și organizatorice precum: stocarea de informații pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operațiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

 Utilizatorii site-ului www.pelerinajegabriela.ro își pot exercita drepturile prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;

 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);

 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);

 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;

 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;

 • dreptul de a se opune prelucrării datelor;

 • dreptul de a-și retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;

 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

 • prin transmiterea unei cereri către adresa de e-mail: info@pelerinajegabriela.ro, puteți accesa site-ul www.pelerinajegabriela.ro secțiunea Politica de confidențialitate.​​​​​

Contact:

 Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC PELERINAJE GABRIELA SRL, trimite un e-mail la adresa noastră: info@pelerinajegabriela.ro sau telefonează-ne la numărul de telefon: 0742 754 421, puteți accesa site-ul www.pelerinajegabriela.ro secțiunea Politica de confidențialitate sau scrie-ne pe adresa: Cluj-Napoca, Str. Mărășești, nr. 42 - 44, parter, corp I, ap. 3B, jud. Cluj.

bottom of page