top of page

PELERINAJ LA  MEĐUGORJE

30 aprilie - 6 mai 

  Programul pe zile a călătoriei:

  Ziua 1 - duminică, 30 aprilie:

  Plecare la ora 5:00 din Cluj-Napoca din parcarea - Sala Sporturilor „Horia Demian„ pe traseul Oradea - Arad - Nădlac - Szeged - Baja - Mohacs - Udvar - Beli Manastir - Osijek - Šamac - Modriča - Sarajevo - Mostar - Međugorje. Oprire la mănăstirea franciscană de la Chișineu-Criș pentru Sfânta Liturghie.  Sosirea la Međugorje (Bosnia și Herțegovina) este seara târziu în funcţie de trafic şi formalităţile vamale. Călătoria durează aprox. 20 de ore, pe parcursul călătoriei se fac opriri din 3 în 3 ore a câte 20 minute. Masa se va servi din pachete proprii (de recomandat sandviciuri). La sosire în Međugorje se face repartizarea în camere duble la hotel Ivona - Felix Doo 3*.

  Ziua 2 - luni, 1 mai:

  Micul dejun, tur de recunoaștere a locurilor de reculegere din preajma bisericii Sfântul Iacob. Colocviu cu tema - ”Spovada și Euharistia.” Prânzul. Posibilitate pentru spovadă. Oficiile religioase la Biserica parohială Sfântul Iacob. (de la ora 17:00, traducere simultană în limba română).

  Ziua 3 - marți, 2 mai:

  Dimineața devreme plecare spre Crucea albastră, la poalele Colinei Podbrdo, aici vizionara Mirjana în fiecare 2 a lunii are apariții ale Sfintei Fecioare Maria, alături de pelerinii sosiți din toate colţurile lumii vom aştepta apariţia în rugăciune şi cânt. Ne vom întoarce la hotel pentru a servi micul dejun, apoi ne vom deplasa cu autocarul la 30 Km distanță față de Međugorje, în localitatea Tihaljina. În interiorul bisericii din Tihaljina poate fi admirată o statuie de o frumusețe rară care o reprezintă pe Regina Păcii, acest chip este prezent în fiecare ilustrat sau souvenir ce privește Međugorje. Participarea la Sfânta Liturghie în limba română, celebrată de îndrumătorul spiritual al grupului. La întoarcere spre Međugorje vom vizita minunata cascadă Kravica (taxă vizitare 2€/ persoană) fiind considerată o transpunere a celebrei cascade Niagara. Prânzul. Oficiile religioase la Biserica parohială Sfântul Iacob. (de la ora 17:00, traducere simultană în limba română). Posibilitate pentru spovadă.

  Ziua 4 - miercuri, 3 mai:

 Sfânta Liturghie în limba română, celebrată de îndrumătorul spiritual al grupului în comunitatea Satul Mamei, comunitate fondată de către Pr. Slavcko Barbarić. Micul dejun, urcare pe Colina Podbrdo - locul primelor apariţii pentru rugăciunea rozariul. Prânzul. Posibilitate pentru spovadă. Oficiile religioase la Biserica parohială Sfântul Iacob. (de la ora 17:00, traducere simultană în limba română).

  Ziua 5 - joi, 4 mai:

  După micul dejun, program liber la Međugorje sau ieşire opţională în Croaţia pentru a vizita orașul medieval cel mai bine conservat din Europa și unic prin monumentele sale, perla Adriaticii, Dubrovnik. Vom vizita: cetatea, zidurile orașului vechi, mănăstirea franciscană, mănăstirea dominicană, biserica barocă Sfântul Blaise (patronul orașului), Palatul Rectorilor, turnul cu ceas. Timp liber: plimbări, shopping. Cotizaţia pentru ieşirea opţională este de 20€/persoană. Prânz. Oficiile religioase la Biserica parohială Sf. Iacob, Medjugorje. (de la ora 17:00, traducere simultană în limba română). Posibilitate pentru spovadă.

  Ziua 6 - vineri, 5 mai:

  Micul dejun, urcare pe dealul Križevac pentru a parcurge drumul crucii. Prânzul. Colocviu cu tema - ”Rugăciunea și postul.” Oficiile religioase la Biserica parohială Sfântul Iacob. (de la ora 17:00, traducere simultană în limba română). Posibilitate pentru spovadă.

  Ziua 7 - sâmbătă, 6 mai:

 Ora 6:00 Micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, întoarcerea spre România. La întoarcere vom urma acelaşi traseu (Bosnia și Herțegovina, Croația, Ungaria, România). Masa se va servi din pachete proprii (de recomandat sandviciuri). Sosirea la Cluj-Napoca, seara târziu, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale. Programul pelerinajului se încheie.

Preţ: 210 €

 

  Servicii incluse în preț:

 • transportul cu autocarul clasificat 3*, Cluj-Napoca - Međugorje și retur;

 • 6 nopți cazare la Međugorje hotel 3* Ivona-Felix Doo;

 • demipensiune (6 mic dejun în sistem bufet, 5 prânzuri);

 • ghid de turism;

 • îndrumător spiritual;

 • deplasările la obiectivele din program se vor face cu autocarul;

 • taxe de autostradă și parcări;

 • broşura pelerinului şi diverse surprize;

 • traducere simultană în limba română la oficiile religioase de seară.

 

  Nu sunt incluse în preţ:

 • asigurarea medicală de călătorie și asigurarea STORNO - opționale dar recomandate; asigurarea storno, se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; în pachet cu asigurarea medicală de călătorie; (asigurarea storno 47 lei; asigurarea medicală 38 lei)

 • supliment cameră single - 72 €;

 • ieșire opțională în Croația, Dubrovnik - 20 €;

 • alte servicii decât cele din program;

 • cheltuieli personale.

 

  Condiții de înscriere:

 • avans 100 €/persoană, plata finală se achită cu minim 7 zile înainte de plecare;

 • copie carte identitate sau paşaport valabile minim 6 luni de la terminarea călătoriei.

 

  Notă:

 • Tariful pentru un copil 3 - 12 ani este 150 €/copil.

 • Nu se călătorește noaptea.

 

  Anexă la contractul de prestări servicii de comercializare a pachetelor de servicii turistice (Click aici)

Prietenii noștri pe facebook

Newsletter

Abonează-te pentru a primi ofertele noastre.

Rețele sociale

 • Facebook Social Icon

Mesaj primit!

Copyright©2016-2020 Pelerinaje Gabriela
bottom of page