top of page
Pelerinaj Roma

2 - 5 noiembrie

330 €

Programul pelerinajului:

Ziua 1 - vineri, 2 noiembrie

Ora 13:00 întâlnirea cu ghidul însoţitor la Aeroportul Internaţional Avram Iancu, Cluj-Napoca pentru îmbarcare pe zborul Companiei Wizz Air cu destinaţia Roma, decolare la ora 15:00, sosire la Roma Aeroportul Ciampino la ora 16:00, după aterizare, transfer la hotel 3* Mater Mundi (camere duble). Seara tur pietonal: Piazza del Popolo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Piazza Venezia, monumentul lui Vittorio Emmanuele, Forurile Imperiale, Forul Roman, Colosseumul.

Ziua 2 - sâmbătă, 3 noiembrie

După micul dejun, vizităm: Muzeele Vaticane şi Capela Sixtină (taxă intrare: 16 €). Timp liber pentru servirea mesei. Bazilica San Pietro, muzeul tezaurului (taxă intrare: 8 €), Piazza San Pietro, după-amiază tur pietonal: Castel Sant'Angelo, Piazza Navona, Panteonul. (timp liber pentru plimbări sau shopping sugestii: Via del Corso, Via dei Condotti, Piazza di Spagna). Cazare hotel 3*Mater Mundi.

Ziua 3 - duminică, 4 noiembrie

Micul dejun, Sfânta Liturghie, participarea la rugăciunea ”Angelus” rostită de Sfântul Părinte Francisc în Piazza San Pietro. Timp liber pentru servirea mesei. După-amiază, vizităm: bazilica San Giovanni in Laterano, biserica Scala Santa, bazilica Santa Croce in Gerusalemme, bazilica Santa Maria Maggiore. Cazare hotel 3*Mater Mundi.

Ziua 4 - luni, 5 noiembrie

După micul dejun, eliberarea camerelor (bagajele vor fi depozitate la recepția hotelului și vor fi preluate de către șoferul care ne va transfera la aeroport). Vom vizita bazilica San Paolo fuori le Mura, biserica Santa Maria in Cosmedin (aici se află Bocca della Verita), la ora 13:30 vom fi transferați la Aeroportul Ciampino, îmbarcarea pe zborul Companiei Wizz Air cu destinația Cluj-Napoca, decolare la ora 16:30 şi aterizare în Cluj-Napoca la ora 19:25. Programul pelerinajului se încheie.

Preţ: 330€

Servicii incluse în preț:

 • biletul de avion zbor direct Compania Wizz Air Cluj-Napoca – Roma – Cluj- Napoca;

 • bagaje: bagaj de mână max. 10kg/pers. cu dimensiunile maxime 55X40X23cm (lichidele și cosmeticele trebuie să fie în recipiente individuale de maximum 100 ml, fără obiecte tăioase sau ascuţite);

 • taxe de aeroport;

 • 3 nopţi cazare la hotel de 3* (conform programului, în camere duble);

 • 3 mic dejun;

 • ghid turistic din partea agenției pe toată perioada pelerinajului – Gabriela Matei;

 • vizite conform programului;

 • broşura pelerinului şi diverse surprize;

 • asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenției de turism.

!!!BONUS – abonament pentru transportul în comun pe toate liniile.

Nu sunt incluse în preţ:

 • supliment camera single 50€/pers – în cazul în care doriți să fiți cazat în cameră singur, fără partaj;

 • masa de prânz și cină;

 • asigurarea medicală; asigurarea storno opțională (dar recomandată!) se încheie odată cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice;

 • intrările la diverse obiective cu plată;

 • alte servicii decât cele din program;

 • cheltuieli personale.

 

Acte necesare:

Carte de identitate sau pașaport valabil încă 6 luni de la data plecării.

 

Condiții de înscriere:

La înscriere este necesar o copie a cărţii de identitate sau a paşaportului, se achită integral (330€/pers) sau avans 150€/pers, plata finală se achită cu minim 7 zile înainte de plecare.

Prețul este valabil pentru un grup minim de 20 participanți.

Subliniem faptul că numărul de locuri este limitat, iar înscrierile au început deja.

 

Reducere copil 2-11 ani: – 50€ (valabilă în cazul cazării cu 2 adulți în cameră).

 

Orar de zbor Wizz Air informativ:

Tur: 2.11.2018: Cluj - Napoca 15:00 – Roma 16:00

Retur: 5.11.2018: Roma 16:30 – Cluj-Napoca 19:25

 

Cazare: categoria Hotel 3* Mater Mundi 2-5.11.2018

 

Itinerariu obiective:

Piazza del Popolo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Piazza Venezia, monumentul lui Vittorio Emmanuele, Forurile Imperiale, Forul Roman, Colosseumul, Muzeele Vaticane, Capela Sixtină, bazilica San Pietro, muzeul tezaurului, Piazza San Pietro, Castel Sant'Angelo, Piazza Navona, Panteonul, bazilica San Giovanni in Laterano, biserica Scala Santa, bazilica Santa Croce in Gerusalemme, bazilica Santa Maria Maggiore, bazilica San Paolo fuori le Mura, biserica Santa Maria in Cosmedin.

 

Observații:

 • Compania aviatică, fără a cere acordul agenției de turism care derulează programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agenția nu este răspunzătoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o altă oră decât cea înscrisă în programul pelerinajului. Orice problemă privind operarea zborului și acțiunile adiacente acestuia intră sub competența transportatorului, biletul de avion reprezentând contractul între pasager și compania aviatică.

 • În cazul în care o persoană se retrage și găsește înlocuitor, la schimbarea numelui pentru biletul de avion Wizz Air, înlocuitorul va trebui să achite o taxă de modificare a numelui. Taxa pentru schimbarea numelui per zbor, per pasager este de 45€.

 • Agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale, în timpul dinaintea zborului, zborului efectiv și după încheierea acestuia, în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competente.

 • Bagaje admise: 1 bagaj cabină - dimensiuni: 55X40X23cm. Transportul bagajelor care depășesc cantitatea admisă este supus unor tarife.

 • În scopul asigurării securităţii pasagerilor, se interzice să aveţi în posesie următoarele obiecte în bagaj: arme de foc, arme cu vârf/cu tăiș și obiecte tăioase, instrumente contondente, substanțe explozive și inflamabile, substanțe chimice și toxice, lichidele și cosmeticele trebuie să fie în recipiente individuale de maximum 100 ml.

 • La cererea pelerinului se poate suplimenta bagajul, tariful pentru 1 bagaj cală de 20 Kg este 95 €/bagaj, dacă se achită în agenție, compania aeriană poate majora taxa de bagaj.

 • Politica de prealocare a locurilor în avion depinde de fiecare companie aeriăna; la cerere, se pot furniza informații suplimentare cu privire la acest aspect.

 • Tariful biletului de avion nu include serviciile de catering la bord.

 • Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi pelerinul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agenția nu poate fi facută răspunzătoare pentru astfel de situații, ce nu pot fi depistate anterior plecării.

 • Conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a fi lăsați să iasă din țară: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat; adultul care-i însoțește, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinți, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră; informații suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

 • Tariful pentru copil este valabil în cazul în care acesta stă în cameră cu doi adulți. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi depășit la data începerii călătoriei vârsta menționată în program.

 • Transportul este mixt cu avionul conform programului și mijloacele de transport în comun.

 • Cazarea celor 3 nopți din program are loc la Roma în Hotelul Mater Mundi 3* în camere duble. (www.casamatermundi.it )

 • Clasificarea pe stele a hotelui din program este cea atribuită în mod oficial de Ministerul Turismului din Italia conform standardelor proprii și poate să nu coincidă cu normele de clasificare din România, agenția nu este răspunzătoare pentru acest lucru.

 • Distribuirea camerelor la hotel se face în momentul cazării de către recepționer. Orice problemă legată de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către pelerin direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

 • Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure. Acestea își vor găsi persoană cu care să stea în cameră, vor plăti cameră în regim Single sau vor sta trei persoane în cameră.

 • În funcţie de programul festivităţilor şi al posibilităţilor de participare, se poate schimba ordinea vizitării obiectivelor pe zile, sau înlocui vizitarea unor obiective prevăzute în program, cu păstrarea integrală a obiectivelor menționate în program.

 • Touroperatorul, în pachetul de servicii de circuite culturale prestează și servicii de ghid turistic din partea Agenției, dar legislația internațională nu permite ghidajul în muzee și la obiective turistice de către ghidul român; prezentarea obiectivelor se va face în autocar de către ghidul român, acesta va asigura traducerea explicațiilor date de ghidul local în situația în care grupul de turiști hotărăște angajarea acestuia.

 • Turistul are obligaţia să respecte locul, data şi ora plecării atât la dus, cât şi la întors, precum şi locurile, datele şi orele stabilite pe parcursul programului turistic contractat. Toate cheltuielile şi daunele produse ca urmare a nerespectării de către turist a prevederilor privind locurile de întâlnire şi orarele vor fi suportate de către acesta.

 • În cazul în care turistul renunță din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenției penalizări după cum urmează:

 - 50 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

 - 75 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 21-30 de zile înainte de data plecării;

 -100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face într-un interval mai mic de 21 zile înainte de plecare, pentru neprezentarea la program sau în cazul refuzului autorităților de a intra în străinătate.

 • Agenția poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința pelerinul cu cel puțin 15 zile înainte de data plecării, oferind altă variantă de pelerinaj la un alt preț sau rambursarea sumelor achitate de turistul înscris.

 • Agenţia nu răspunde în situaţii de grevă, conflicte politice şi de război, catastrofe, de pericol public, atac terorist, embargou internaţional, precum şi în cazul în care companiile aeriene stabilesc limite de răspundere. Toate aceste situaţii care nu sunt imputabile nici unei părţi se consideră situaţii de forţă majoră şi exonerează de răspundere Agenţia.

Recomandări:

 • Agenţia de turism recomandă turiştilor contactarea acestea cu 24 de ore înainte de plecare pentru reconfirmarea detaliilor de îmbarcare.

 • Este necesar să purtați îmbrăcăminte decentă şi încălţăminte comodă în timpul pelerinajului.

 • Euro este moneda oficială a Republicii Italia.

ATENȚIE! Verificați documentele necesare călătoriei înainte de plecare – cartea de identitate/ pașaportul valabil min. 6 luni de la data plecării.

Oferta turistică constituie anexă la contractul de prestări servicii.

Date de identitate fiscală 

Pelerinaje Gabriela SRL

Registrul comerțului: J12/3443/22.09.2016

Cod fiscal: RO 36555410

Conturi bancare:

Eur - RO06BTRLEURCRT0365622301

Ron - RO56BTRLRONCRT0365622301

Banca Transilvania, Cluj-Napoca

Licență de turism nr. 7662 din 19.10.2016

Poliță insolvabilitate  OMNIASIG S.A 

seria I nr. 49792 de la:

07.10.2017 până la: 06.10.2018

Documente agenție

Certificat de înregistrare

Licență de turism 

Poliță de asigurare 2016

Poliță de asigurare 2017

Condiții asigurare

Cerificat de manager

Info utile

Contractul cu turistul

Modalitate de plată

Politica de asigurare

Protecția datelor

Link-uri utile 

Protecția consumatorilor - A.N.P.C

Asociația Națională a Agențiilor de Turism 

Informații utile de călătorie

Starea vremii

Sfaturi de călătorie

Ora pe glob

Curs valutar

Date  de contact

Agenția de turism Pelerinaje Gabriela

Str. Mărășești, nr. 42 - 44, 

Cluj-Napoca.

Mob: 0742 754 421

info@pelerinajegabriela.ro

pelerinaje.gabriela@yahoo.com

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Formular  de contact

Îmi place, dau mai departe

Nume *

E-mail *

Subiect

Mesaj

Mesaj trimis!

Copyright©2016-2020 Pelerinaje Gabriela
bottom of page