top of page

Pagină în construcție

PELERINAJ LA BISERICA DIN DRĂGĂNESCU, MĂNĂSTIREA BRÂNCOVEANU ȘI PRISLOP

PE URMELE PĂRINTELUI ARSENIE BOCA

27 - 28 mai 

Părintele Arsenie Boca a slujit la Sâmbăta de Sus, a mucenicit la Canal, s-a sfârşit la Sinaia şi îl găseşti acum în Ţara Haţegului, la Prislopul său iubit. A ajutat de viu şi ajută de după moarte. Mărturia sa, pictată un deceniu şi jumătate, o găseşti la 25 de kilometri de Bucureşti.

 

  Ziua 1, sâmbătă, 27 mai

 Plecare la ora 6:00 din Cluj-Napoca de la Sala Sporturilor „Horia Demian„ pe traseul Cluj-Napoca – Alba-Iulia – Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Biserica Sfântul Nicolae, Drăgănești (București) – Ploiești – Câmpina – Sinaia – Bușteni – Predeal – Râșnov – Mânăstirea Brâncoveanu (Sâmbăta de Sus). Pe parcursul călătoriei se fac opriri din 3 în 3 ore a câte 20 minute. Masa se va servi din pachete proprii (de recomandat sandviciuri).

 Vizită și închinare la Biserica Sfântului Ierarh Nicolae din Drăgănescu, pictată de părintele Arsenie Boca între anii 1968 – 1988, iar apoi ne îndreptăm spre Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbata de Sus unde se află Izvorul Părintelui Arsenie Boca și mormântul Părintelui Teofil Părăianu. Cazare la ACADEMIA SÂMBATA – Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, în camere duble.

 

  Ziua 2, dumincă, 28 mai

 Participare la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus. Continuăm traseul spre Țara Hațegului cu oprire la Mănăstirea Prislop unde se află mormântul Părintelui Arsenie Boca. Sosire la Cluj-Napoca seara. Locul de plecare este același cu locul de sosire.

Preţ: 250 lei

 

  Incluse în preț:

  • transportul cu autocarul clasificat 3*;

  • ghid de turism;

  • cazare 1 noapte la ACADEMIA SÂMBATA – Mănăstirea Brâncoveanu, în camere duble

  • broşura pelerinului şi diverse surprize.

  Nu sunt incluse în preţ:

  • servicii de masă;

  • alte servicii decât cele din program;

  • cheltuieli personale.

  Observații

  La înscriere se achită integral costul pelerinajului. Locurilor în autocar se ocupă în funcție de ordinea înscrieri, locul va fi înscris pe factură. Plata se poate face la sediul Agenției:

Cluj-Napoca, Str. Baba Novac, nr.26.

  Tariful a fost calculat pentru un grup minim de 35 participanți.

 

  Recomandări:

  • îmbrăcăminte decentă (femeile să aibă eşarfă şi fustă la intrarea în mănăstiri);

  • masa se va servi din pachete proprii (de recomandat sandviciuri iar lichidele sunt de preferat să fie în sticle de jumătate de litru) sau se poate servi masa la restaurant (costuri suportate de către fiecare participant).

 

  Notă:

  Locuri disponibile 40.

 

       Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

Prietenii noștri pe facebook

Newsletter

Abonează-te pentru a primi ofertele noastre.

Rețele sociale

  • Facebook Social Icon

Mesaj primit!

Copyright©2016-2020 Pelerinaje Gabriela
bottom of page