top of page

PELERINAJ MEDJUGORJE
 5 - 9 octombrie 2024

ÎMBARCĂRI: Cluj-Napoca, Turda, Aiud, Teiuș, Alba-Iulia, Deva, Timișoara, Arad, Nădlac

IMG_20181003_104330.jpg

Programul pelerinajului:

Ziua 1 - sâmbătă, 5 octombrie ǀ Cluj-Napoca - Medjugorje

 Plecarea la ora 6:00 din Cluj-Napoca, parcarea - Sala Sporturilor „Horia Demian” pe traseul Cluj-Napoca - Turda - Aiud - Teiuș - Alba-Iulia - Deva - Timișoara - Arad - Nădlac - Szeged - Baja - Mohacs - Udvar - Beli Manastir - Osijek - Svilaj - Doboj - Zenica - Sarajevo - Mostar - Medjugorje ~ 1050 km. Călătoria durează aprox. 19 de ore, pe parcursul călătoriei se fac opriri din 3 în 3 ore a câte 20 minute. Masa se va servi din pachete proprii (de recomandat sandviciuri). Sosirea la Medjugorje este seara târziu în funcție de trafic și formalitățile vamale. Cazarea are loc în camere 2 paturi twin/matrimoniale sau 3 paturi în funcție de opțiune, la hotel Marconi 4*.

Ziua 2 - duminică, 6 octombrie ǀ Medjugorje - Križevac

 După micul dejun, ne vom deplasa cu autocarul până la poalele muntelui Križevac, împreună cu îndrumătorul spiritual al grupului vom parcurge drumul crucii în meditație și rugăciune. Ne vom întoarce la hotel cu autocarul și vom servi prânzul. După-amiază pornim într-un tur pietonal ghidat al locurilor de reculegere a Sanctuarului Reginei Păcii, iar apoi vom participa la oficiile religioase la biserica parohială sfântul Iacob (traducere simultană în limba română).

Ziua 3 - luni, 7 octombrie ǀ Medjugorje - Podbrdo

 Începem ziua cu Sfânta Liturghie în capela hotelului, celebrată de către îndrumătorul spiritual al grupului. E sărbătoarea Rusaliilor! După micul dejun, vom urca pe Colina Podbrdo - locul primelor apariţii pentru rugăciunea rozariul. Prânzul îl vom servi la restaurantul hotelului. După-amiază vom participa la oficiile religioase la biserica parohială sfântul Iacob (traducere simultană în limba română).

Ziua 4 - marți, 8 octombrie ǀ Medjugorje - Vepric (Micul Lourdes croat) - Omiš 

 După servirea micului dejun pornim spre Croația primul popas este la sanctuarul de la Vepric, care imită perfect sanctuarul de la Lourdes, Franţa unde Sfânta Fecioară Maria a apărut de 18 ori, Bernadettei Soubirous în 1858. Vom participa la Sfânta Liturghie în limba română celebrată de îndrumătorul spiritual al grupului. Cu bucurie vom porni spre orașul piraților, Omiš. Orașul este așezat la gura de vărsare a râului Cetina în Marea Adriatică înconjurat de defilee spectaculoase. Timp liber pentru servirea prânzului, (ne lăsăm cuceriți de gastronomia croată) plimbare, shopping sau baie în Marea Adriatică (dacă condițiile meteo ne permit). Seara ne întoarcem la Medjugorje pentru cină și cazare.

 

Ziua 5 - miercuri, 9 octombrie ǀ Medjugorje - Cluj-Napoca

 Ora 6:00 participarea la Sfânta Liturghie în capela hotelului, micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, pornim spre Romania cu sufletele încărcate de pacea și frumusețea locurilor pe care le-am vizitat. La întoarcere vom urma același traseu (Bosnia-Herțegovina, Croația, Ungaria, România). Masa se va servi din pachete proprii. Sosirea la Cluj-Napoca, seara târziu, în funcție de trafic și formalitățile vamale. Programul pelerinajului se încheie.

Preţ: 310

 

Servicii incluse în preț:

 • transportul cu autocarul Cluj-Napoca - Medjugorje și retur;

 • 4 nopți cazare la hotel Marconi 4*, Medjugorje, (aproape de biserică);

 • demipensiune;

 • îndrumător spiritual - Pr. David Ionuț Cristian;

 • ghid turistic autorizat - Matei Gabriela;

 • vizite conform programului și diverse surprize;

 • taxe de parcări;

 • broșura pelerinului;

 • traducere simultană în limba română la oficiile religioase de seară.

 

!!! Bonus

 • Sistem Audio de Ghidaj pentru o mai bună comunicare între ghid și pelerini dar și pentru traducerea simultană la oficiile religioase.

Nu sunt incluse în preț:

 • supliment camera single 100€/pers – în cazul în care doriți să fiți cazat în cameră singur, fără partaj;

 • masa de cină;

 • asigurare storno și medicală;

 • alte servicii decât cele din program;

 • cheltuieli personale.

 

Acte necesare:

Carte de identitate sau pașaport valabile minim 6 luni de la data plecării.

 

Condiții de înscriere:

 La înscriere este necesar o copie a carții de identitate, se achită integral (310€/pers) sau avans 100€/pers, plata finală se achită cu minim 10 zile înainte de plecare.

Reducere copil 2-11 ani: – 50 € (valabilă în cazul cazării cu 2 adulți în cameră).

bottom of page