top of page

Pelerinaj Padova, Assisi, Cascia, Loreto, Rimini, Venezia 

28 august - 4 septembrie 2020

PROGRAMUL PELERINAJULUI 

 Ziua 1 - vineri, 28 august | Cluj-Napoca - Oradea - Ungaria - Slovenia - Padova

 Plecare la ora 5:00 din Cluj-Napoca de la Sala Sporturilor „Horia Demian„ pe traseul Cluj-Napoca - Oradea - Szolnok - Budapesta - Siófok - Maribor - Liubljana - Vrhnika - Gorizia - Padova ≈ 1.200 km. Sosirea în Italia, la Padova este seara în funcţie de trafic şi formalităţile vamale. Călătoria durează aprox. 15 ore, pe parcursul călătoriei se fac scurte opriri din 3 în 3 ore a câte 20 minute. Masa se va servi din pachete proprii (de recomandat sandviciuri). La sosire se face repartizarea în camere duble la hotel Casa a Colori 3*, Padova.

 Ziua 2 - sâmbătă, 29 august | Padova - Foligno      

 Micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, ne îndreptăm cu autocarul spre centrul orașului Padova unde vom face un tur pietonal pentru a admira: Prato della Valle, bazilica sfânta Iustina, bazilica Sfântului Anton (participare la Sfânta Liturghie celebrată de îndrumătorul spiritual al grupului) și sanctuarul sfântului Leopoldo Bogdan Mandić, protectorul confesorilor. Timp liber pentru servirea prânzului, cumpărături sau plimbare. După-amiază plecăm spre Foligno, cină și cazare la hotel Oasi San Francesco 3*, zona Foligno.

 Ziua 3 - duminică, 30 august | Foligno - Assisi

 După micul dejun, ne deplasăm cu autocarul spre orașul Sfântului Francisc, Assisi. În turul pietonal al orașului vom vizita următoarele obiective: bazilica sfântului Francisc (participare la Sfânta Liturghie celebrată de îndrumătorul spiritual al grupului), biserica Santa Maria sopra Minerva, catedrala sfântul Rufino, bazilica sfintei Clara. Timp liber pentru servirea prânzului, cumpărături sau plimbare. Continuăm itinerariul cu biserica San Damian și bazilica Santa Maria degli Angeli (Porțiuncula). Ne întoarcem pentru cină și cazare la hotel Oasi San Francesco 3*, zona Foligno. 

 

 Ziua 4 - luni, 31 august | Foligno - Roccaporena - Cascia                 

 Micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, plecarea spre Cascia patria sfintei Rita, vom face un popas la Sanctuarul de la Roccaporena unde vom vizita: casele în care a locuit sfânta Rita, grădina miracolului, biserica San Montano (biserică în care s-a cununat sfânta Rita şi sunt înmormântați copiii şi soțul acesteia). Timp liber pentru servirea prânzului, cumpărături sau plimbare. Continuăm cu Cascia unde vom participa la Sfânta Liturghie în bazilica Sfintei Rita, vom vizita mănăstirea Augustiniană (aici a primit sfânta Rita stigmatul Domnului Isus), biserica San Francesco, biserica Sant’Antonio (aici a fost botezată Sfânta Rita). Cină și cazare în camere duble la Hotel delle Rose 3*, Cascia.

 Ziua 5 - marți, 1 septembrie | Cascia - Loreto - Rimini

 După micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, plecarea spre Rimini cu oprire în orașul Loreto, vom participa la Sfânta Liturghie celebrată de îndrumătorul spiritual al grupului în bazilica Sfintei Case, tur pietonal al orașului. Ne vom continua călătoria până la Rimini, unde poposim pentru cină și cazare la hotel Casa per Ferie Don Bosco 3*.

 

 Ziua 6 - miercuri, 2 septembrie | Rimini - San Donà di Piave (zona Venezia)

 Micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar. Rimini este una dintre cele mai renumite stațiuni din Europa, datorită plajei sale de 15 km lungime și porțiuni mari de plaje cu nisip, este un oraș vechi surprinzator de interesant. Timp liber pentru baie și relaxare. După-amiază plecăm spre San Donà di Piave (zona Venezia), cină și cazare hotel Kristall 3*.

 Ziua 7 - joi, 3 septembrie | San Donà di Piave - Venezia

 După micul dejun, ne îndreptăm cu autocarul spre puntea de unde vom lua vaporul pentru a ajunge la Venezia unde vom admira: Piazza San Marco, Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, podul Rialto. Timp liber pentru servirea prânzului, cumpărături sau plimbare. Ne vom întoarce la hotel Kristall 3* pentru cină și cazare.

 Ziua 8 - vineri, 4 septembrie | San Donà di Piave - Slovenia - Ungaria - Oradea - Cluj-Napoca

 Micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, întoarcerea spre România pe traseul: Italia, Slovenia, Ungaria, România ≈ 1.100 km. Masa se va servi din pachete proprii. Sosirea la Cluj-Napoca, seara târziu, în funcţie de trafic şi formalităţiile vamale. Programul pelerinajului se încheie.

 PREȚ: 560€

 SERVICII INCLUSE ÎN PREȚ:​​

 • transportul cu autocarul clasificat 3* conform programului;

 • 7 nopţi cazare la hotel 3* astfel: Padova (1 noapte), Foligno (2 nopți), Cascia (1 noapte),

        Rimini (1 noapte), San Donà di Piave (2 nopți) conform programului, în camere duble;

 • demipensiune (mic dejun și cină, conform programului);

 • îndrumător spiritual Pr. Bontaş Iuliu;

 • ghid turistic din partea agenției Dna Matei Gabriela;

 • taxe de autostradă și parcări;

 • broşura pelerinului şi diverse surprize;

 • asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agenției de turism.

​ NU SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:​​​

 • supliment camera single 220€/pers – în cazul în care doriți să fiți cazat în cameră singur, fără partaj;

 • masa de prânz;

 • asigurare storno și medicală (opțională 79 lei/pers);

 • asigurarea medicală (opțională 43 lei/pers);

 • tips (bacșișul pentru șoferi, opțional);

 • alte servicii decât cele din program;

 • cheltuieli personale.

 ACTE NECESARE:

 Carte identitate sau paşaport valabile minim 6 luni de la data plecării.

 CONDIȚII DE ÎNSCRIERE:

 La înscriere este necesar documentul de călătorie (cartea de identitate sau paşaportul pentru încheierea contractului de prestări servicii), se achită integral 560€/pers sau avans 250€/pers, plata finală se achită cu minim 15 zile înainte de plecare.

 Notă:

 Reducere copil 2 - 11 ani: – 100€ (valabilă în cazul cazării cu 2 adulți în cameră).

 Prețul este valabil pentru un grup minim de 35 participanți.

 Subliniem faptul că numărul de locuri este limitat, iar înscrierile au început deja.                  Descarcă oferta 

bottom of page