VIZIONARII ȘI MĂRTURIILE LOR

Ivanka Ivankovici-Elez

  Este născută la 21 iunie 1966, într-o familie cu 3 copii. S-a căsătorit la 28 decembrie 1985, de sărbătoarea Sfintei Familii, şi are, la rândul său, trei copii. Ea a încetat să o mai vadă zilnic pe Fecioara Maria din 7 mai 1985 când, după ce i-a încredințat cel de-al zecelea secret, Maica Domnului i-a spus că îi va apărea toată viața, o data pe an în ziua Aniversării Aparițiilor (25 iunie). Ivanka preferă o viaţă de familie normală, şi evită pe cât posibil fotografii şi reporterii. Are misiunea de a se ruga pentru familii.

Mirjana Dragicevici

  Este născută la 18 martie 1965 într-o familie cu doi copii. Mirjana este singura dintre vizionari care a trăit la oraş, în Sarajevo, unde a urmat studiile universitare. Avea 16 ani când au început apariţiile. S-a căsătorit cu Marco în 1989 au doi copii şi locuiesc în Međugorje. După ce i-a încredințat şi cel de al zecelea secret, Maica Domnului i-a spus că îi va apărea în continuare odată pe an pe 18 martie. Din 2 august 1997, Fecioara Maria îi apare în fiecare zi de 2 ale lunii când se roaga împreună cu ea pentru necredincioşi (apariţii publice la Crucea Albastră, la baza colinei Apariţiilor). Misiunea ei este de a se ruga pentru necredincioşi, pentru cei care nu cunosc iubirea lui Dumnezeu. "Dacă aţi vedea o singură dată lacrimile ce se scurg pe faţa Gospei pentru necredincioşi, v-aţi ruga din adâncul sufletului."

Vicka Ivankovici-Mijatovici

Este născută la 9 septembrie 1964 într-o familie cu 8 copii. Este cea mai expresivă dintre vizionare, uimind prin bucuria şi disponibilitatea ei. Este oricând gata să îi primească pe pelerini, comunicându-le cu simplitate şi iubire mesajele Fecioarei Maria. Se roagă pentru bolnavi, ea însăşi cunoscând mari suferinţe fizice. Vicka are apariţii zilnice ale Fecioarei. Este prima dintre vizionare care îndeamnă la iertarea şi iubirea vrăjmaşilor. Este căsătorită din 2002, are doi copii şi locuieşte împreună cu familia ei lângă Međugorje.

Marija Pavlovici Lunetti

Este născută la 1 aprilie 1965, dintr-o familie cu 6 copii şi avea 16 ani când au început apariţiile. În 8 sept 1993, s-a căsătorit cu italianul Paolo Lunetti, au 4 copii şi trăiesc în Italia şi la Međugorje. Marija continuă să primească mesajul lunar pentru parohie şi lumea întreagă în data de 25 a fiecărei luni. Misiunea ei este de a se ruga pentru sufletele din purgator, pentru care a postit ani la rând de trei ori pe săptămână cu apă şi pâine

Ivan Dragicevici

  Este născut în 25 mai 1965, într-o familie cu 3 copii. Ivan este conducătorul grupului de rugăciune care se reunea luni şi vineri pe Colina Apariţiilor, sau pe Krizevac, încă din 1982. În ultimul timp a făcut mai multe turnee în America şi Australia, pentru a vorbi despre mesaje, fiind însărcinat în mod special să vorbească despre familii şi tineri. Misiunea lui este de a se ruga pentru tineri şi preoți. Ivan are apariții zilnice ale Fecioarei Maria. S-a căsătorit în 23 octombrie 1994 cu o tânără americancă, au trei copii şi locuiesc o parte din an la Međugorje, iar cealaltă parte în Statele Unite ale Americii.

Jakov Colo

  S-a născut la 6 martie, 1971. Jakov a rămas orfan de mic, şi a locuit la un unchi, aproape de Ivan. El avea 9 ani când au început apariţiile. Nu-i place să vorbească în public şi se întâlneşte rar cu pelerinii. A avut apariţii zilnice până în 12 septembrie 1998. După ce i-a încredințat cel de-al zecelea secret, Maica Domnului i-a spus că îi va apărea în continuare o dată pe an pe 25 decembrie, de Crăciun. În 1992 s-a căsătorit cu o italiancă, au 3 copii şi locuiesc la Međugorje. Iakov are misiunea de a se ruga în mod special pentru bolnavi.

Please reload

Contact

Cluj-Napoca, Baba Novac nr.26

Mobil: 0742 754 421

E-mail: pelerinaje.gabriela@yahoo.com

Hartă

Link-uri utile 

Protecția consumatorilor - A.N.P.C.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism 

Informații utile de călătorie

Starea vremii

Sfaturi de călătorie

Ora pe glob

Curs valutar

Newsletter

Abonează-te pentru a primi ofertele noastre.

Prietenii noștri pe facebook

Mesaj primit !

Logo transparent.png