Mesajul Sfintei Fecioare Maria din 2 ianuarie 2017

04.01.2017

 

Mesajul Sfintei Fecioare Maria din 2 ianuarie 2017 transmis vizionarei Mirjanei Soldo

  „Dragi copii,

Fiul meu a fost izvor de iubire și de lumină atunci când a vorbit poporului tuturor popoarelor. Apostolii mei, urmați lumina sa, ceea ce nu este ușor, de aceea trebuie să fiți mici, trebuie să deveniți mai mici decât ceilalți și cu ajutorul credinței să vă umpleți de iubirea sa. Fără credință, niciun om de pe pământ nu poate trăi o experiență miraculoasă. Eu sunt cu voi, mă arăt prin aceste veniri, prin aceste cuvinte și doresc să vă mărturisesc iubirea mea și grija maternă.

  Copiii  mei, nu vă pierdeți timpul punându-vă întrebări la care nu primiți niciodată răspuns. La sfârșitul vieții voastre pământești Tatăl Ceresc vă va răspunde. Să știți mereu că Dumnezeu cunoaște totul, Dumnezeu vede, Dumnezeu iubește. Fiul meu preaiubit luminează viața și risipește întunericul.

  Iubirea maternă care mă poartă la voi este inefabilă, ascunsă, dar adevărată. Eu îmi exprim sentimentele față de voi: iubire, înțelegere și bunăvoință maternă. De la voi, apostolii mei, cer rugăciunile voastre: trandafiri care trebuie să fie fapte de iubire. Acestea sunt pentru inima mea maternă rugăciunile cele mai dragi, pe acestea le port Fiului meu născut pentru voi. El vă privește și vă ascultă. Noi suntem întotdeauna alături de voi cu iubirea noastră care cheamă, unește, convertește, dă curaj și umple. De aceea, apostolii mei, iubiți-vă mereu unii pe alții și, mai ales, iubiți-l pe Fiul meu. Aceasta este singura cale pentru mântuire, pentru viața veșnică. Aceasta este rugăciunea mea preferată care, asemenea celui mai frumos parfum de trandafiri, umple inima mea. Rugați-vă întotdeauna, rugați-vă pentru preoții voștri ca să aibă forța de a fi lumina Fiului meu. Vă mulțumesc.”      

Share on Facebook
Please reload

BLOG