top of page

SEJUR - CIRCUIT ITALIA

Veneția, San Remo, Verona

24 iunie - 1 iulie 2024

WhatsApp Image 2024-01-17 at 22.17.03 (11).jpeg

Programul pelerinajului

Ziua 1 - luni, 24 iunie | Cluj-Napoca - Oradea - Ungaria - Slovenia - zona Veneția

 Plecare la ora 6:00 din Cluj-Napoca, parcarea - Sala Sporturilor „Horia Demian„ pe traseul Cluj-Napoca -Oradea - Szolnok - Budapesta - Siófok - Maribor - Liubljana - Vrhnika - Gorizia - zona Venezia ≈ 1.100 km. Sosirea în Italia este seara târziu în funcție de trafic și formalitățile vamale. Călătoria durează aprox. 15 ore, pe parcursul călătoriei se fac scurte opriri din 3 în 3 ore a câte 20 minute. Masa se va servi din pachete proprii (de recomandat sandviciuri). Cazarea are loc în Hotel 4 *, zona Venezia.

Ziua 2 - marți, 25 iunie | Veneția - San Remo

 După micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, pornim spre San Remo cu un popas la Veneția. Ne deplasăm cu autocarul până la puntea Sabbioni de unde ne vom îmbarca în vaporetto (Taxă: 40€/pers) și vom coborî în cetatea Sfântului Marcu construită pe apă, vom face un tur ghidat la următoarele obiective: Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor (exterior), Campanilla (exterior) și Bazilica San Marco (taxă intrare: 6€/pers). Ne vom lăsa cuceriți de farmecul fațadelor palatelor, adevărate bijuterii arhitecturale, străduțelor, podurilor, canalelor, gondolelor, micilor restaurante cu mirosuri îmbietoare până ajungem la Podul Rialto. Înainte să ne luăm rămas bun de la orașul plutitor ne vom bucura și de o plimbare cu vaporetto de-a lungul celui mai faimos canal navigabil, Canal Grande pentru a avea o imagine de ansamblu asupra elegantei arhitecturi. Timp liber pentru servirea prânzului, cumpărături sau plimbare. Ne întoarcem la Puntea Sabbioni iar apoi cu autocarul pornim spre fabulosul, San Remo, cazare  Hotel 4*.

Ziua 3 - miercuri, 26 iunie ǀ San Remo

 Ne aflăm la San Remo, orașul florilor, denumit astfel deoarece este plin de flori și palmieri, dealurile și munții din zona sunt plini de măslini și viță-de-vie. După micul dejun, program liber (plajă, baie și odihnă). După-amiază vom descoperi într-un tur pietonal superbul oraș aflat pe Coasta Ligurică, plin de biserici și clădiri vechi, cu o arhitectură foarte interesantă și frumoasă, aici are loc în fiecare an cel mai popular concurs de cântece - Festivalul de muzică Sanremo. Cazare Hotel 4*.

 

Ziua 4 - joi, 27 iunie ǀ San Remo

 Micul dejun, program liber (plajă, baie și relaxare). San Remo este un oraș select, chic și totodată clasic. Vă recomandăm să nu ratați biserica ortodoxă rusă. Cazare Hotel 4*.

Ziua 5 - vineri, 28 iunie ǀ San Remo

 Micul dejun, program liber (plajă, baie și odihnă). Vă recomandăm pentru relaxare parcurile din San Remo care sunt spectaculoase, cu plante exotice luxuriante, fântâni și statui. Lăsați-vă cuceriți de atmosfera tipică dolce far niente și savurați bunătățile de la terasele și restaurantele cochete, prețurile sunt pentru toate buzunarele. Cazare Grand Hotel & Des Anglais 4*.

Ziua 6 - sâmbătă, 29 iunie ǀ San Remo

 Micul dejun, program liber (plajă, baie și relaxare). Via Giacomo Matteoti este zona pietonală cu magazine, opțiunile de shopping sunt variate și pentru toate buzunarele.

 

Ziua 7 - duminică, 30 iunie ǀ San Remo - Verona - zona Veneția

 Posibilitate de a participa la Sfânta Liturghie la Biserica Franciscană, după micul dejun, eliberăm camerele, ne îmbarcăm cu bagajele în autocar și pornim spre zona Veneto cu un popas la Verona, capitala dragostei. Vom începe vizita din Piazza Bra, unde se află celebra Arenă, al treilea amfiteatru ca mărime din Imperiul Roman apoi parcurgem strada pietonală Via Mazzini, împânzită de magazine și ne îndreptăm spre Piazza delle Erbe, locul unde a fost forumul roman și centrul istoric al orașului. Continuăm cu Piazza dei Signori, pe vremuri principala piață publică a Veronei. Aici se înalță Palazzo del Comune, Torre dei Lamberti și Palazzo di Sacligeri sau Prefettura, construit ca palat al familiei Scaligeri, apoi însușit de guvernatorul venețian al orașului. Locul cel mai aglomerat din oraș este Casa Julietei, cu balconul și statuia de bronz a acesteia. Povestea Julietei și a lui Romeo și-a pus amprenta asupra acestui oraș. Timp liber pentru vizită individuală, servirea mesei și cumpărături. Părăsim rafinatul oraș și ne îndreptăm cu autocarul spre cazare Amedia Hotel 4 *

Ziua 8 - luni, 1 iulie ǀ Zona Veneția - Slovenia - Ungaria - Oradea - Cluj-Napoca

 După micul dejun, eliberarea camerelor, îmbarcarea cu bagajele în autocar, părăsim Italia și ne îndreptăm spre Romania cu sufletele încărcate de bucurie și frumusețea locurilor pe care le-am vizitat și cu noi prietenii legate de-a lungul călătoriei. La întoarcerea vom tranzita: Italia, Slovenia și Ungaria ≈ 1.100 km. Masa se va servi din pachete proprii. Sosirea la Cluj-Napoca, seara târziu, în funcție de trafic și formalitățile vamale. Programul pelerinajului se încheie.

Preț: 750 Euro

Servicii incluse în preț:

 • transport cu autocar;

 • 7 nopţi cazare Hotel 4*: zona Venezia (2 nopți), San Remo (5 nopți);

 • mic dejun;

 • ghid turistic autorizat - Matei Gabriela;

 • vizite conform programului și diverse surprize;

 • taxe de autostradă și parcări;

 • taxe orașe.

!!!BONUS

·       Sistem Audio de Ghidaj pentru o mai bună comunicare între ghid și participanți.

Nu sunt incluse în preţ:​​​​​

 • masa de prânz și cină;

 • supliment camera single 210€/pers – în cazul în care doriți să fiți cazat în cameră singur, fără partaj;

 • asigurare storno și medicală;

 • alte servicii decât cele din program;

 • intrările la diverse obiective cu plată;

 • cheltuieli personale.

Acte necesare:

 Carte identitate sau pașaport valabile minim 6 luni de la data plecării.

Condiții de înscriere:

 La înscriere este necesar o copie a carții de identitate,, se achită integral (750€/pers) sau avans 300€/pers, plata finală se achită cu minim 15 zile înainte de plecare.

 Reducere copil 2-11 ani: – 50 € (valabilă în cazul cazării cu 2 adulți în cameră).

 Prețul este valabil pentru un grup minim de 40 participanți.

 Subliniem faptul că numărul de locuri este limitat, iar înscrierile au început deja.

bottom of page