top of page

Rugăciune la Inima Neprihănită

Inimă Neprihănită a Mariei, plină de bunătate, arată-ți iubirea față de noi. Flacăra Inimii tale, Marie, să coboare asupra tuturor oamenilor. Sădește în inimile noastre adevărata iubire față de Dumnezeu și față de tine.

O, sfântă Marie, blândă și smerită cu inima, amintește-ți de noi când cădem în păcat. Tu știi că toți oamenii păcătuiesc. Fă, prin Inima ta Neprihănită, să fim vindecați de toate bolile sufletești. Fă ca întotdeauna să putem contempla bunătatea Inimii tale materne și să ne convertim, învăluiți de flacăra inimii tale. Amin.



Inimă Neprihănită a Mariei, care în schimbul dragostei tale față de noi primești atâtea ofense, eu îți ofer și consacru pentru totdeauna ființa mea întreagă, pentru a corespunde cel mai bine iubirii tale de Mamă, pentru a repara injuriile pe care le primești din partea atâtor fii nerecunoscători și pentru a trăi din partea mea consacrarea lumii întregi, atât de mult dorită de Inima ta și făcută de Sfântul Părinte Papa.

Binevoiește a primi această umilă, dar sinceră, ofrandă. Sufletul meu, trupul meu, viața mea sunt ale tale; și, pentru că îți aparțin în întregime, păzește-mă și apără-mă ca pe un fiu al tău. Amin.

259 views
bottom of page