top of page

Pelerinaj Medjugorje 29 decembrie 2023 – 3 ianuarie 2024

În perioada 29 decembrie 2023 – 3 ianuarie 2024, Agenția de turism Pelerinaje Gabriela a organizat un pelerinaj-circuit la Medjugorje, Muntele Križevac, Mostar, Cascada Koćuša, Colina Aparițiilor,  Split, Omis.

A fost o călătorie de neuitat  în care am avut parte de vizite în locuri încărcate de spiritualitate, momente de rugăciune și reflecție, o atmosferă liniștită, voie bună și relaxare, răsfăț culinar, peisaje pitorești, artă, cultură și istorie.

Dragi pelerini ați fost minunați chiar dacă am fost un grup numeros de vârste diferite, medii diferite, confesiuni diferite, ați fost respectoșii unii față de alți, punctuali și astfel am reușit să atingem obiectivele propuse. Vă suntem recunoscători că ați ales serviciile Agenției de turism Pelerinaje Gabriela, reușita acestui pelerinaj este datorată vouă. Vă așteptăm cu mult drag să reveniți și-n alte pelerinaje!   

Recunoștință și mulțumire îndrumătorului spiritual: Pr. Tamaș Petru.

Un mare mulțumesc se îndreaptă către minunatele noastre gazde de la Hotel Marconi 4* precum și firmelor de transport: Rococo Tour și Expert Travel.

Ajunși acasă cu bine nu ne rămâne decât să spunem: „Doamne, primește rugăciunile pelerinilor noștri iar pe Sfânta Fecioară Maria o rugăm să ne acopere cu mantia sa protectoare.

Calde îmbrățișări,

Gabriela Matei

 

Găsiți în filmulețul de mai jos secvențe din pelerinajul nostru:


În filmulețul de mai jos puteți urmării unul dintre punctele cele mai înălțătoare spiritual ale pelerinajului.


Omilia Pr Tamaș Petru 31 decembrie 2023

Biserica franciscană Sfinții Petru și Paul, Mostar


Omilia Pr Tamaș Petru 1 ianuarie 2024

Biserica Sfânta Ana


Omilia Pr Tamaș Petru 2 ianuarie 2024

Sanctuarul de la Vepric ( Micul Lourdes croat)


Rezervați-vă următorul pelerinaj la Medjugorje cu noi!


518 views
bottom of page