top of page

21 de ani fără Părintele Slavko Barbarić

21 de ani fără omul care făcea ceea ce spunea: Părintele franciscan Slavko Barbarić

La o zi după mutarea în casa Domnului a îndrumătorului spiritual al vizionarilor, a celui care a pus în practică mesajele Reginei Păcii, a celui care a fondat diferite întâlniri internaționale la Medjugorje, cea mai însemnată fiind întâlnirea tinerilor care se desfășoară în fiecare an în prima săptămână din luna august, a celui care a scris multe cărți, sfânta Fecioară Maria pentru a mângâia pe copilașii săi la 25 noiembrie 2000 transmite prin intermediul vizionarei Marija următorul mesaj:

„Dragi copii! Astăzi, când Cerul e aproape de voi în mod special, vă invit la rugăciune pentru ca, prin rugăciune, să-L puneți pe Dumnezeu pe primul loc. Copilașilor, astăzi sunt aproape de voi și vă binecuvântez pe fiecare dintre voi cu binecuvântarea mea maternă pentru ca să aveți tărie şi iubire pentru toți oamenii pe care îi întâlniți în viața voastră pământească şi să puteți dărui iubirea lui Dumnezeu. Eu mă bucur împreună cu voi şi doresc să vă spun că fratele vostru Slavko s-a născut pentru Cer şi mijlocește pentru voi. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”

Odihna cea veșnică dă-i-o lui, Doamne, și lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească, să se odihnească în pace, prin mila lui Dumnezeu. Amin.

77 views
bottom of page