PELERIN LA MEĐUGORJE

   La Međugorje, Sfânta Fecioară Maria ne invită la un drum…la un drum spre Dumnezeu alături de Ea. Este invitația Sa de a ne trăi credința cu adevărat, de a ne abandona în mâinile Domnului și de a trăi iubirea în viețile, familiile și comunitățile noastre.

  Cine merge la Međugorje, nu o face pentru că este atras de frumusețea peisajului, sau pentru a admira monumente sau opera de artă, ci pentru că este „chemat” și nimeni nu plecă de la Međugorje fără să ducă un souvenir special: propia convertire.

  Cine merge la Međugorje, nu merge pentru a vedea ceva, ci pentru a întâlni pe cineva, la Međugorje te simți primit iubit, consolat și vindecat prin prezența maternă a Mariei.

  De fapt, a merge la Međugorje nu înseamnă a face o simplă călătorie, ci a urma un itinerar spiritual de convertire și pace, pentru a ne orienta nu avem nevoie de un ghid turistic, ci de un adevărat program de rugăciune. Adevărata Ghidă a pelerinajului nostru la Međugorje este Ea: Sfânta Fecioară, Regina Păcii. Ea este cea care ne vorbește, ne împinge, ne solicită, ne îmbrățișează, ne susține. Este Ea, ca orice mamă și această Mamă e cea perfectă care ne dorește binele și salvarea noastră, este Ea cea care ne vrea fericiți și-n pace. Într-un cuvânt este Ea, care ne cheamă la Međugorje folosindu-se de orice mijloc.

  Dragostea sa necondiționată de mamă o împinge să ne dorească fericiți pe acest pământ și fericiți în cer pentru a ne bucura în paradis cu Ea. De aceea, Maria ne îndrumă înainte, în timpul și după pelerinaj. Pelerinajul devine o exeriență unică, pentru că înseamnă să trăiești o întâlnire care dă sens și savoare vieții, schimbă și transformă.

  De această dată nu mai avem nici o scuză dacă pierdem cărarea, dacă ne oprim din drum sau dacă pur și simplu închidem ochii spunând „n-am știut” fiindcă Maica Domnului străbate acest drum împreună cu noi, pas cu pas, dându-ne un exemplu și susținându-ne în același timp.

  Sfânta Fecioară este cea care ne-a invitat la Međugorje. Ea nu ne poate abandona, odată ajunși acasă, nu ne poate lăsa singuri! Este Ea cea care ne îndrumă, la convertire și este Ea cea care continuă să ne fie alături și are grijă de noi odată întorși acasă, rechemându-ne cu invitațiile și mesajele sale să fructificăm acea întâlnire benefică pe pământul bosniac. 

Agenția de turism Pelerinaje Gabriela | PELERINAJE GABRIELA SRL | CUI 36555410 | J12/3443/22.09.2016 | Sediu: Str. Baba Novac, nr.26, parter, ap.2, Cluj-Napoca Licență turism nr. înregistrare: 7662/19.10.2016 | Polița de asigurare OMNIASIG Seria I Nr. 49792/ 07.10.2017 - 06.10.2018

@Design și implementare Gabriela Matei

Logo transparent.png